Tandarts Gijs Zaanen ( BIG geregistreerd : 59025071802 )

Gijs Zaanen is een geboren Delftenaar. Na in Delft de lagere- en middelbare school te hebben doorlopen is hij tandheelkunde in Amsterdam (UvA) gaan studeren 1975 -1981.
Na eerst de dienstplicht als tandarts vervuld te hebben heeft hij zich in juni 1982 gevestigd als Tandarts te Delft  en is inmiddels de langst praktiserende tandarts in Delft.

Hij is de oprichter van de praktijk zoals deze nu is. Hij is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties en doet (met zijn team) veel aan nascholing. Om dit zichtbaar te maken is een speciale koppeling HIER te vinden (niet recent bijgewerkt).

Hij gaat nog niet met pensioen omdat hij nog erg veel plezier heeft in zijn vak, maar is al wel bezig een goed team te creëren voor zijn opvolgingTandarts Meike van Dijk ( BIG geregistreerd : 69917412902 )

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Hier heb ik de zesjarige opleiding tandheelkunde gevolgd.

Vanaf augustus 2013 werk ik in tandartspraktijk Voordijkshoorn te Delft. Een nieuwe praktijk, goede kwalieit zorg, steeds weer nieuwe apparatuur en een trouw patiëntenbestand zijn hiervoor een prachtig uitgangspunt.

Inmiddels heb ik mijn dagelijkse ervaring uitgebreid en de meeste patiënten te leren kennen. Ik zie de algehele tandheelkunde als mijn gebied en zie de toekomst daarom met veel plezier tegemoet.


Tandarts Feline Zaanen ( BIG geregistreerd : 89922769702 )

Ik ben de dochter van Gijs en inmiddels ook tandarts. Ik vind het leuk en bijzonder om in de praktijk van mijn vader te komen werken. Sommigen van u ken ik al maar ik hoop ook de mensen die ik nog niet ken de komende jaren tandheelkundige zorg te kunnen verlenen.
Tandarts in opleiding Sabine Nolet

Ik studeer momenteel aan de Universiteit van Amstardam. Ik ben geboren in Delft en woon hier ook. Ik kom regelmatig meewerken en werkervaring opdoen in de tandartspraktijk Voordijkshoorn.Mondhygieniste Lina Al Kurdi

Lina Al Kurdi is onze mondhygieniste.

Zij zal u met veel aandacht en enthousiasme helpen met uw mondhygiene en parodontale problemen.Mondhygieniste in opleiding Inge van Dalen

Ik heb reeds 2 jaar stagegelopen en gewerkt in deze praktijk. Nu studeer ik mondzorgkunde aan de hogeschool te Utrecht. Ik zal regelmatig komen werken en ervaring op doen in Delft en hoop U weer te zien maar dan in een andere functie.
Mondhygieniste in opleiding .....

Ik ben 4e studente mondzorgkunde aan de hogeschool te Utrecht Ik loop stage in deze praktijk bij Lina.Assistente Manon

Werkt sinds augustus 1996 bij ons.
Op dit moment werkt zij alleen op donderdag de hele dag.Assistente Myra

Werkt sinds januari 1998 bij ons.
Zij versterkt ons team op dinsdag en woensdag.Assistente Wilma

Werkt ook al weer geruime tijd bij ons. Zij is begonnen in mei 2002.
Haar kunt u op dinsdag en woensdag zien en spreken in onze praktijk.Assistente Maxime

Een aanwinst in het team en ook al weer even in onze praktijk werkzaam. Zij doet ook kleine tandheelkundige werkzaamheden.
Zij is bijna alle dagen aanwezig.Assistente Rosanne 

Rosanne is onze nieuwste assistente.Balie assistente Wendy

Zij komt eraan.Stagiaire en assistente X

Is nu tandartsassistente maar gaat doorstuderen voor mondzorgkundige in Utrecht.
Zij is wisselend aanwezig.Tandartsassistente in opleiding en 

x is onze tandartsassistente in opleiding.