ONZE TANDARTSEN


Tandarts Gijs Zaanen ( BIG geregistreerd : 59025071802 )

Gijs Zaanen is een geboren Delftenaar. Na in Delft de lagere- en middelbare school te hebben doorlopen is hij tandheelkunde in Amsterdam (UvA) gaan studeren 1975 -1981.
Na eerst de dienstplicht als tandarts vervuld te hebben heeft hij zich in juni 1982 gevestigd als Tandarts te Delft  en is inmiddels de langst praktiserende tandarts in Delft.

Hij is de oprichter van de praktijk zoals deze nu is. Hij is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties en doet (met zijn team) veel aan nascholing. Om dit zichtbaar te maken is een speciale koppeling HIER te vinden (niet recent bijgewerkt).

Hij gaat nog niet met pensioen omdat hij nog erg veel plezier heeft in zijn vak, maar is al wel bezig een goed team te creëren voor zijn opvolging.Tandarts Meike van Dijk ( BIG geregistreerd : 69917412902 )

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Hier heb ik de zesjarige opleiding tandheelkunde gevolgd.

Vanaf augustus 2013 werk ik in tandartspraktijk Voordijkshoorn te Delft. Een nieuwe praktijk, goede kwaliteit zorg, steeds weer nieuwe apparatuur veel nascholing en een trouw patiëntenbestand zijn hiervoor een prachtig uitgangspunt.

Inmiddels heb ik mijn dagelijkse ervaring uitgebreid en de meeste patiënten te leren kennen. Ik zie de algehele tandheelkunde als mijn gebied en zie de toekomst daarom met veel plezier tegemoet.Tandarts Feline Zaanen ( BIG geregistreerd : 89922769702 )

Ik ben inderdaad een van de dochters van Gijs en inmiddels ook tandarts.

Ik vind het leuk en bijzonder om in de praktijk van mijn vader te komen werken. Sommigen van u ken ik al maar ik hoop ook de mensen die ik nog niet ken de komende jaren tandheelkundige zorg te kunnen verlenen.Tandarts in opleiding Sabine Nolet

Ik studeer momenteel aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben geboren in Delft en woon hier ook. Ik kom al twee jaar meelopen bij Gijs en ga op verzoek van Gijs ook zelf werken om ervaring opdoen in de tandartspraktijk Voordijkshoorn. Als er moeilijke vragen of behandelingen zijn kan ik dan altijd vragen aan de 3 ervaren tandartsen.
ONZE MONDHYGIENISTEN


Mondhygieniste Lina Al Kurdi

Lina Al Kurdi is onze mondhygieniste.

Ik zal u met veel aandacht en enthousiasme U helpen met uw mondhygiene en parodontale problemen.

Ik ben nu zwanger en zal U enige maanden gaan verlaten. Zayema zal mij dan zoveel mogelijk vervangen.Mondhygieniste in opleiding Zayema

Ik ben 3e-jaars studente mondzorgkunde aan de hogeschool te Utrecht en dus bijna klaar.

Ik liep stage in deze praktijk bij Lina en ga nu ook voor Lina invallen tijdens haar zwangerschap.Mondhygieniste in opleiding Inge van Dalen

Ik heb reeds 2 jaar stagegelopen en gewerkt in deze praktijk.

Nu studeer ik mondzorgkunde aan de hogeschool te Utrecht. Ik zal regelmatig komen werken en ervaring op doen in Delft en hoop U weer te zien maar dan in een andere functie.Inval assistente en mondhygieniste in opleiding Anouk

Anouk is mondhygieniste in opleiding en valt af en toe in als assistente voor tandheelkunde ervaring
ONZE STOELASSISTENTES


Assistente Manon

Werkt sinds augustus 1996 bij ons.
Op dit moment werkt zij alleen op donderdag de hele dag.Assistente Wilma

Werkt ook al weer geruime tijd bij ons. Zij is begonnen in mei 2002.
Haar kunt u op dinsdag en woensdag zien en spreken in onze praktijk.Assistente Maxime

Een aanwinst in het team en ook al weer even in onze praktijk werkzaam. Zij doet ook kleine tandheelkundige werkzaamheden en is onze rode draad.
Zij is bijna alle dagen aanwezig.Assistente Rosanne

Rosanne is onze nieuwste assistente. Ook een echte aanwinst en op woensdag na altijd aanwezig.
ONZE BALIE ASISTENTES


Balie assistente Myra

Werkt sinds januari 1998 bij ons.
Zij zal u te woord staan en verwelkomen op dinsdag en woensdag.Balie assistente Vacature

Een vacature in onze praktijk . Werktijden op maandag, donderdag en vrijdag.
ONZE STAGIERES EN INVALLERS


Tandartsassistente in opleiding Kaling

Is onze tandartsassistente in opleiding.