ONZE TANDARTSEN


Tandarts Gijs Zaanen ( BIG geregistreerd : 59025071802 )

Gijs Zaanen is een geboren Delftenaar. Na in Delft de lagere- en middelbare school te hebben doorlopen is hij tandheelkunde in Amsterdam (UvA) gaan studeren 1975 -1981.
Na eerst de dienstplicht als tandarts vervuld te hebben heeft hij zich in juni 1982 gevestigd als Tandarts te Delft  en is inmiddels de langst praktiserende tandarts in Delft.

Hij is de oprichter van de praktijk zoals deze nu is. Hij is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties en doet (met zijn team) veel aan nascholing. Om dit zichtbaar te maken is een speciale koppeling HIER te vinden (niet recent bijgewerkt).

Hij gaat nog niet met pensioen omdat hij nog erg veel plezier heeft in zijn vak, maar is al wel bezig jonge tandartsen te begeleiden en een goed team te creëren voor zijn opvolging.Tandarts Meike van Dijk ( BIG geregistreerd : 69917412902 )

 Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Hier heb ik de zesjarige opleiding tandheelkunde gevolgd.

Vanaf augustus 2013 werk ik in tandartspraktijk Voordijkshoorn te Delft. Een nieuwe praktijk, goede kwaliteit zorg, steeds weer nieuwe apparatuur veel nascholing en een trouw patiëntenbestand zijn hiervoor een prachtig uitgangspunt.

Inmiddels heb ik mijn dagelijkse ervaring uitgebreid en de meeste patiënten te leren kennen. Ik zie de algehele tandheelkunde als mijn gebied en zie de toekomst daarom met veel plezier tegemoet.Tandarts Feline Zaanen ( BIG geregistreerd : 89922769702 )

Ik ben inderdaad een van de dochters van Gijs en inmiddels ook tandarts.

Ik vind het leuk en bijzonder om in de praktijk van mijn vader te komen werken. Sommigen van u ken ik al maar ik hoop ook de mensen die ik nog niet ken de komende jaren tandheelkundige zorg te kunnen verlenen.Student tandheelkunde Sabine Nolet

Ik studeer momenteel tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam en zal komend studiejaar afstuderen. Ik ben wel een echte Delftenaar. Ik loop al enkele jaren mee bij Gijs samen doen wij de implantologie en ik wil mij hierin specialiseren in de toekomst. De Universiteit van Amsterdam heeft de opleidingsplaats in deze praktijk goedgekeurd en daarom werk ik momenteel ook zelf in deze praktijk om zo de praktijk steeds beter te leren kennen en veel ervaring op te doen. Bij moeilijke vragen of behandelingen kan ik met mijn vragen altijd terecht bij andere ervaren tandartsen. Ik leer u graag kennen en hoop iets voor u te kunnen betekenen.
ONZE MONDHYGIENISTEN


Mondhygieniste Lina Al Kurdi

Lina Al Kurdi is onze mondhygieniste.

Ik zal u met veel aandacht en enthousiasme U helpen met uw mondhygiene en parodontale problemen.Mondhygieniste (mondzorgkundige) Zayema Kakar

Ik ben ook al paar jaar in deze praktijk aanwezig. Toen nog als stagiere , maar nu ben ik afgestudeerd en werk ik als mondzorgkundige. Samen met Lina zorgen wij met extra aandacht voor uw mondzorgkundige/tandvlees problemen.Student mondhygieniste (mondzorgkundige)2e jaars, Inge van Dalen

Zij komt per Oktober 2019 stagegelopen bij ons.I

ONZE STOELASSISTENTES


Assistente Manon

Werkt sinds augustus 1996 bij ons.
Op dit moment werkt zij alleen op donderdag de hele dag.Assistente Kaylin  

Werkt sinds kort bij ons.Assistente Amanda

Een aanwinst in het team , zij heeft al eerder in praktijken gewerkt en heeft dus ervaring.
Zij is alle dagen behalve nu de maandag aanwezig.Assistente Rosanne

Rosanne is onze assistente die ook graag wat kleine verrichtingen bij u doet. Ook een echte aanwinst voor ons en op woensdag na altijd aanwezig.Assistente Deyli

Ook een echte aanwinst en op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig.
ONZE BALIE ASISTENTES


Balie assistente.

Op dit moment is er geen speciale balie assistente. Een van de aanwezige assistentes zal U helpen aan de balie.
Zij zal u te woord staan en verwelkomen en helpen een afspraak te maken .Balie assistente

 
ONZE STAGIERES EN INVALLERS


Stagiere plaats voor tandartsassistente is open op dit moment