Wat hebben wij voor u in huis

Een ervaren en hoogopgeleid team staat voor u klaar om u te helpen. Voor het leveren van kwaliteit en moderne up to date tandheelkunde volgen zij regelmatig nascholing en hebben wij de nieuwste technieken in huis

  • Als enige in Delft hebben wij een 3D-Rontgenapparaat (cone beam CT) voor het maken van 3D röntgenfoto's in huis welke bijzondere en de meest nauwkeurige diagnostiek mogelijk maakt! Wij maken deze röntgenfoto's ook voor andere collega's in Delft e.o..
  • Als eerste en als enige in Delft met meer dan 8 jaar ervaring met digitaal afdrukken van kronen en bruggen. Kijk hiervoor op youtube: Hierdoor krijgt u geen benauwd gevoel of braakneigingen meer tijdens het maken van de afdruk voor de nieuwe kroon of brug.
  • Een laser voor tandvlees behandelingen en ontstekingen en kaakgewrichtsklachten.
    Zie voor meer informatie: Ezlase


Bovendien zijn wij in oktober 2012 verhuisd naar een groter en nog beter uitgerust pand met meer mogelijkheden, waardoor wij ook de komende jaren aan top van de tandheelkunde kunnen blijven voldoen.
Dit mede door de ervaring van tandarts Zaanen en het nieuwe enthousiasme van de jonge tandartsen M.M. v. Dijk en F.L. Zaanen .