Onze praktijk

Tandartspraktijk Voordijkshoorn is een algemene tandartspraktijk waarbij persoonlijkheid en aandacht voor de patiënt centraal staat. Een gediplomeerd en enthousiast team met zowel ervaring als een jonge frisse blik staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het verkrijgen van en/of het behouden van een gezonde mond. Typerend voor deze praktijk is het gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur waarbij door regelmatige nascholing kennis is verkregen over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkundige zorg.

De praktijk is in 1982 opgericht en door de jaren heen gegroeid tot een allround gezinspraktijk. Na gestart te zijn op de Roland Holstlaan en daarna vanwege ruimtegebrek verhuisd te zijn naar de Parkzoom, is de praktijk momenteel gevestigd op de Tuindersvaart in de Delftse wijk Voordijkshoorn. De praktijk is geheel gelijkvloers, beschikt over vier behandelkamers en een ruime wachtkamer.

Tandartspraktijk Delft behandelkamer

Kwaliteitsregister

De tandartsen van Tandartspraktijk Voordijkshoorn beschikken over een KRT-registratie. Dit is een registratie in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Dit houdt in dat zijn bevoegd én bekwaam zijn en dat zij voldoen aan een aantal registratienormen:

  • Is gediplomeerd en heeft een geldige BIG registratie;
  • Volgt bij- en nascholing om zijn vak bij te houden,
  • Werkt volgens praktijkrichtlijnen,
  • Stelt zich open en toetsbaar op voor collega’s en patiënten,
  • Spreekt Nederlands.

Kwaliteitsregister Tandartsen
Delft tandarts behandelkamer
KNMT
Vvaa
NVM mondhygiënisten
Excent Tandtechniek
Spark