Meike van Dijk

Meike van Dijk

Tandarts, Praktijkeigenaar

BIG registratie 69917412902

Meteen na mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in deze praktijk. De sfeer en de trouwe groep patiënten hebben ervoor gezorgd dat ik me gelijk op mijn plek voelde. Samen met Sabine heb ik de praktijk overgenomen sinds januari. In de jaren dat ik werkzaam ben als tandarts heb ik veel geleerd, maar er zijn nog steeds vlakken waarop ik me verder wil ontwikkelen. Hier ben ik dan ook altijd mee bezig zodat ik u samen met ons team de beste tandzorg kan verlenen.

Sabine Nolet

Sabine Nolet

Tandarts, Praktijkeigenaar

BIG registratie 69927870202

Al voor mijn afstuderen liep ik rond hier in de praktijk. Een fijne band met zowel collega’s als patiënten maakten voor mij de keuze om hier als tandarts aan het werk te gaan. Sinds januari 2021 ben ik, samen met Meike, eigenaar van deze praktijk. Door middels van veel intercollegiaal overleg en het regelmatig volgen van extra cursussen houd ik mijn kennis en kunde up-to-date. Mijn doel is om de beste haalbare zorg te kunnen leveren en indien nodig samen met u te zoeken naar een behandelplan dat het beste bij u past.

Gijs Zaanen

Gijs Zaanen

Tandarts

BIG registratie 59025071802

Ik ben al meer dan 41 jaar tandarts en daarvan meer dan 40 gevestigd in Delft. Zodoende ben ik de langst gevestigde werkende tandarts van Delft. Ik doe het vak nog steeds met meer dan plezier. Ik zie een heel groot deel van mijn patiënten ook al meer dan 35 jaar. Ik hoop hen en andere patiënten nog een paar jaar te kunnen ondersteunen met het optimaal houden van hun gebit en de daarmee samenhangende gezondheid. Ondertussen ondersteun ik mijn zelf uitgekozen opvolgers omdat ik in hen geloof. Zij zijn zeker de tandartsen die u zoekt nu en in de toekomst: goede serieuze inzet en hart voor hun eigen praktijk nu, zoals ik die ook altijd gehad heb. Op dit moment ondersteun ik hen en het hele team met mijn extra (oude)kennis en ervaring, erg leuk om dit goede en jonge team zo te zien werken en groeien. Met zijn alle, ook ik, doen we veel aan nieuwe technieken en nascholing, ook al is dit wat lastiger het laatste jaar.

Lina al Kurdi

Lina Al Kurdi

Mondhygiënist

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding mondzorgkunde te Hoge School Utrecht. Sindsdien werk ik met veel toewijding en plezier als mondhygiënist. Ik sta graag klaar voor al uw vragen en om u te voorzien van passende adviezen, instructie en reiniging.

Rosanne

Rosanne

Tandartsassistente

Rosanne werkt sinds 2017 bij ons in de praktijk. Zij werkt voornamelijk achter de balie en neemt veelal de telefoon aan wanneer u belt. Ook is zij af en toe te vinden in de behandelkamer.

Amanda

Amanda

Tandartsassistente

Amanda werkt sinds begin 2020 bij ons in de praktijk en is een allround assistente.

Muzhgan

Muzhgan

assistente

Muzhgan is sinds begin 2019 werkzaam bij onze praktijk en is een allround assistente. U zal haar voornamelijk zien als assistente aan de stoel.

Abla

Abla

Mondhygiëniste

BIG registratie 09932034279

Ik ben Abla Akkab en ik ben geregistreerd-mondhygiënist. Ik ben afgestudeerd in Amsterdam. Ik hou van het werk dat ik verricht en voer het met passie uit.

Inge

Inge

Mondhygiëniste

BIG registratie 09931805879

Sinds 2016 ben ik werkzaam in de praktijk. Ik ben begonnen als assistente en na mijn afstuderen op de Hogeschool Utrecht nu als mondhygiëniste. Mijn passie ligt bij de preventie van de mondzorg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Roa Ahmed

Mondhygiëniste

BIG registratie 89932061679

Keona

Keona

Tandartsassistente

Keona werkt sinds 2022 bij deze praktijk en doet daarnaast de opleiding tot tandartsassistente.

Tibisay

assistente

Tibisay is een ervaren balie assistente en werkt sinds juni 2023 nu ook bij ons als tandartsassistente in de behandelkamers.

Linda

assistente

Linda is een ervaren tandartsassistente en is op woensdag en donderdag uw vaste aanspreekpunt achter de balie van onze praktijk.

Alexandra

Tandartsassistente

Alexandra is sinds begin 2023 werkzaam bij onze praktijk en is een allround assistente. U zal haar voornamelijk zien als assistente aan de stoel.

Anna

Stagiar Tandartsassistente

Anna is bezig met haar opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij ons in de praktijk. U kunt haar tegenkomen zowel in de behandelkamers als aan de balie.